Algemene voorwaarden Contact  |  Realisatie M Blok-Grau  © 2014


Diner

AAN HUIS

EEN ONVERGETELIJKE ERVARING

Diner-aan-huis is een onvergetelijk culinair avontuur. Geniet in de vertrouwde sfeer van uw eigen woning van een tot in de puntjes geregeld meer gangen diner met een kwaliteit die u normaal gesproken alleen in luxe (sterren)restaurants tegenkomt.

WAAROM EEN DINER-AAN-HUIS?

Met een Diner-aan-huis laat ik u thuis genieten van hoogwaardige gastronomie. Laat u een avond lang verrassen door overheerlijke gerechten. Een bijzondere ervaring voor feestelijke gelegenheden, zakelijke afspraken of als u simpelweg gezellig wilt dineren met vrienden of familie.

WAT KUNT U VERWACHTEN?

Een compleet verzorgd diner in uw eigen woning waarbij u nergens naar hoeft omkijken. Het menu wordt vanuit uw eigen keuken voor u en uw gasten bereid. Geniet de hele avond lang van verrassende entrees, onvergetelijke hoofdgerechten met als afsluiting een lekker dessert of mooi kaas assortiment. Bij gezelschappen met meer dan 10 personen, zorgt mijn vaste gastheer of gastvrouw voor de bediening, zodat u zeker weet dat het u en uw gasten nergens aan ontbreekt.HOE WERKT EEN DINER-AAN-HUIS?

LOCATIEBEZOEK

Voor het diner bij u thuis kom ik graag vooraf even bij u op een bezoek om het diner te bespreken. Op deze manier kan ik het menu naar uw wensen samenstellen, en heb ik de mogelijkheid om de keuken in kaart te brengen.


VOOR HET DINER


Op het vooraf afgesproken tijdstip meld(en) ik/wij ons bij u thuis om, met het passende servies en bestek. Ik breng de keuken in gereedheid en berg alle ingrediënten op. Vervolgens trek ik mij terug in de keuken om het menu te bereiden. Uiteraard doe ik dat zo netjes en geruisloos mogelijk. Terwijl uw huiskamer zich langzaam vult met heerlijke geuren, heeft u de tijd om gezellig bij te praten met vrienden, familie of gasten.

TIJDENS HET DINER

Zodra alle gasten gearriveerd zijn, serveer ik de eerste gangen. De bediening vindt plaats op de manier zoals u die in een restaurant gewend bent. Ik voorzie ieder gerecht graag van de nodige toelichting en gasten hebben alle kans om vragen te stellen. Heeft u behoefte aan meer privacy? Dan stel ik mij juist terughoudend op.

NA AFLOOP

Terwijl u nog lekker natafelt, zorg ik ervoor dat alles weer netjes is opgeruimd, alsof wij er nooit zijn geweest. U heeft dus zelf geen omkijken naar de afwas en na afloop van het diner ziet uw keuken er weer spic en span uit. Dat is nog eens onbezorgd genieten!


*Bij groepen met meer dan 10 personen zit er standaard een gastheer of gastvrouw voor de bediening bij de prijs inbegrepen.